Chinese massage Leiden

Droom jij van een zwoele Chinese massage in Leiden? Dat begrijpen we als geen ander. We zijn niet voor niets van start gegaan met het verzorgen van een Chinese massage service in Leiden.

Hier werken goed ogende massage specialisten die graag met je aan de slag gaan. Door de Chinese massage zul jij je als herboren gaan voelen.

Tijdens de Chinese massage word je heerlijk in de watten gelegd. Je ervaart constant een fantastisch gevoel terwijl er twee handen zwoel over je lichaam bewegen. En wij zijn hier maar al te blij dat we je dit geweldige gevoel kunnen bezorgen. 

Heb je nog twijfels of een Chinese massage wel iets voor jou is? Dat is nou nergens voor nodig. Een Chinese massage is een verrijking voor ons allemaal.

Een ieder die een Chinese massage ondergaat zal er een geweldig gevoel aan overhouden. En wij zijn ontzettend blij dat wij een Chinese massage in een mooie plaats zoals Leiden is, aan onze klanten kunnen aanbieden

Gezond & Ontspannend

Een uitgebreide massage helpt niet alleen uw lichaam te relaxen, maar ook uw geest.

Het moment der momenten is nu aangebroken. En daarmee willen we zeggen dat het goed is dat jij nu aan jezelf denkt. Even tijd voor een stukje eigen ontspanning. Laat je niet van de wijs brengen door andere mensen. Kies er gewoon voor om dit heerlijke gevoel tijdens een Chinese massage in Leiden lekker te ondergaan. Het enige wat je moet doen is langs komen. Vervolgens volgt de rest vanzelf. Er volgt een fase die je in tijden niet meer zult vergeten. Een onvergetelijke belevenis. Mede mogelijk gemaakt via dit online platform en bijbehorende massage specialisten. Zij werken hier iedere dag met plezier en vinden het geweldig om het je naar de zin te maken. Ze kunnen enorm goed (Chinees) masseren en hebben daarnaast ook nog eens een mooi inlevingsvermogen.

Hier werken de echte professionals. Dat komt ook door ons beleid. Alleen als je de meest verfijnde massage technieken kunt uitvoeren kun je hier komen werken. Dat doen we allemaal in het belang van jou. Hierdoor krijg jij een massage van een absoluut topniveau.

Sensual massage

Een sensual massage is een heerlijk erotische ontspanningsvorm die we aanbieden.

Sensueel gaan er twee handen al licht wrijvend over alle delen van jou lichaam heen. Het enige wat jij op zo’n moment doet, is stil liggen en genot ervaren van het gevoel.  Een zogenoemde sensual massage is net even anders, in vergelijking met de andere massages die hier worden gegeven. Bij de sensual massage gaan de handen zachtjes en zwoel volgens souplesse over je lijf heen. Bij deze massage ontstaat ook een geweldig gevoel van ontspanning, om maar te zwijgen van de heerlijke erotische momenten die je zult ervaren tijdens deze maassage.

Ero massage

Ben je op zoek naar de zogenoemde ero massage? Deze massage techniek wordt door onze specialisten probleemloos uitgevoerd. Een ero massage kun je ook wel zien als seks massage.

Gedurende de hele massage ervaar je een ontzettend lekker stimulerend en erotisch aanvoelend gevoel. Het hoogtepunt wat je aan het einde ervaart is echt goddelijk.

 

Erotische massage

Heeft u behoefte aan wat extra’s, dan zijn hier voldoende voorzieningen voor. 

Tantra massage

Ben je specifiek op zoek naar een tantra massage. Gelukkig ben je hier dan aan het goede adres. Een tantra massage brengt je vanaf het begin tot en met het einde in een heerlijk extase.

Om het echte tantra massage effect mee te maken zul je de ervaring echt eens moeten aangaan. Heb je nog een beetje twijfels om dit te doen?

Gooi die toch lekker over je schouder. Je leeft maar één keer en dan moet je het goed doen.

De tantra massage is één van de meest gevraagde massage vorm door onze klanten.

Eens een tantra massage ondergaan, dan volgt er vaak op korte termijn een tweede aanvraag.

We zijn super nieuwsgierig of dit bij jou ook het geval zal zijn.

Body to body massage

We switchen van de ene bijzondere massagevorm naar de andere. Hebben we het zojuist gehad over de tantra massage is nu de body to body massage aan de beurt.

Dit is wat ons betreft toch wel de meest bijzondere massage vorm die er is. Dat wil niet zeggen dat dit per definitie het lekkerste gevoel oplevert. Dat is voor iedereen anders en elke massage brengt iets bijzonders teweeg. De body to body massage wordt gegeven, doormiddel van de inzet van bijna het gehele lichaam. Je wordt echt helemaal ingepalmd tijdens een body to body massage. In het beginsel pakt onze professionele massage specialist een fles met heerlijke ruikende olie, die ze eerst lekker in je lichaam laat intrekken.

Kort daarna krijg je weer een scheut toegediend en word je heerlijk ingewreven met de olie. Je wordt daarna heerlijk met het hele lichaam gemasseerd. En dat vanuit verschillende posities en met diverse lichaamsdelen. In het beginsel vaak met de buik lekker tegen je aan

Maar, kijk niet vreemd op als de billen zelfs worden ingezet tijdens de massage. Of wat dacht je van lekker gemasseerd worden door een voet. Een voet die je op alle delen van je lichaam zult voelen. Een body to body massage staat ook wel te boek als een vorm van erotische massage. Uit ervaring kunnen wij ons daar wel in vinden. Hierboven beschreven we een aantal overheerlijke massage vormen. Besef je echter goed dat dit een klein en waardevol tipje van de sluier is. Er zijn nog veel meer mogelijkheden als je op zoek bent naar een Chinese massage in Leiden. Want, we doen er alles aan om het jou op een geweldige manier naar je zin te maken.

En welke massage vorm je ook krijgt, ze voegen allemaal iets aan je innerlijke gemoedstoestand toe. De massages halen je even weg uit die dagelijkse drukke sleur. Ze zorgen ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen. En je ervaart heerlijke gevoelens die je anders niet zo ervaren. We hopen ook oprecht dat we je hebben kunnen overtuigen. Dat we je snel mogen verwelkomen voor een heerlijke Chinese massage in Leiden. En als je niet van een Chinese massage houdt kun je natuurlijk van een andere massage komen genieten. Je bent van harte welkom.